| Julius Břízný | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Klusák.:D Admin
Po?et p?ísp?vk? : 58 Join date : 01. 08. 07
| Předmět: Julius Břízný Wed Aug 01, 2007 8:24 pm | |
| Skvělý velitel který mi sice svým chováním poněkud připomínal naši češtinářku ,ale (jak se říká )byl to správný polda ....škoda jen že to s ním tak špatně skončilo... | |
|
| |
Dani
Po?et p?ísp?vk? : 114 Join date : 02. 08. 07 Location : Slovensko, Bytča
| Předmět: Re: Julius Břízný Thu Aug 02, 2007 6:49 pm | |
| Veru, veru Opal ho zabila. | |
|
| |
myrta
Po?et p?ísp?vk? : 41 Join date : 13. 05. 08
| Předmět: Re: Julius Břízný Wed Jun 18, 2008 4:59 pm | |
| jo Břízný je podle mě super | |
|
| |
Dani
| Předmět: Re: Julius Břízný Wed Jun 18, 2008 9:13 pm | |
| | |
|
| |
myrta
| Předmět: Re: Julius Břízný Tue Jul 15, 2008 4:50 pm | |
| Já myslím, že v šestce Břízného vezmou s sebou, když budou bojovat proti tomu dřívějšímu Artemisovi. Doufám. Břízný tam chybí. | |
|
| |
Dani
| Předmět: Re: Julius Břízný Thu Jul 17, 2008 10:11 pm | |
| už som si včera všimla, že vo wikipedií dali už aj obsah šestky, lenže je to po anglický, ale domyslím si o čom bude. | |
|
| |
myrta
| Předmět: Re: Julius Břízný Tue Jul 29, 2008 12:33 pm | |
| - Dani napsal:
- už som si včera všimla, že vo wikipedií dali už aj obsah šestky, lenže je to po anglický, ale domyslím si o čom bude.
Artemis Fowl má za sebou bitvu s technicky vyspělými skřítky, po moci toužícími pány zločinu, po krvi lačnícími troly a démony cestujícími v čase. Teď se ale musí postavit čelem jeho nejsmrtelnějšímu protivníkovi ještě. Musí se postavit proti sobě. Po návratu ze Ztraceného ostrova (na kterém byl 3 roky a po tuto dobu byl pohřešován) se Artemis vrací do normálního volně zločineckého života s nověobjevenými mladšími bratry. Jeho matka je ale vážně nemocná divnou kouzelnou nemocí, která zdecimovala skřítčí obyvatele před roky. Teď musí cestovat zpátky v čase aby ukradl zaniklý lék z rukou jeho zlého mladšího já. Dobře tedy, Artemis se po boku svého spojence Myrty Krátké pustí do bitvy sám se sebou .... a může být pouze jeden vítěz. myslím že to je překlad | |
|
| |
Dani
| Předmět: Re: Julius Břízný Fri Aug 01, 2008 7:40 pm | |
| - myrta napsal:
- Dani napsal:
- už som si včera všimla, že vo wikipedií dali už aj obsah šestky, lenže je to po anglický, ale domyslím si o čom bude.
Artemis Fowl má za sebou bitvu s technicky vyspělými skřítky, po moci toužícími pány zločinu, po krvi lačnícími troly a démony cestujícími v čase. Teď se ale musí postavit čelem jeho nejsmrtelnějšímu protivníkovi ještě. Musí se postavit proti sobě.
Po návratu ze Ztraceného ostrova (na kterém byl 3 roky a po tuto dobu byl pohřešován) se Artemis vrací do normálního volně zločineckého života s nověobjevenými mladšími bratry. Jeho matka je ale vážně nemocná divnou kouzelnou nemocí, která zdecimovala skřítčí obyvatele před roky. Teď musí cestovat zpátky v čase aby ukradl zaniklý lék z rukou jeho zlého mladšího já. Dobře tedy, Artemis se po boku svého spojence Myrty Krátké pustí do bitvy sám se sebou .... a může být pouze jeden vítěz. myslím že to je překlad hej | |
|
| |
Artemis Fowl
Po?et p?ísp?vk? : 4 Join date : 17. 02. 10 Age : 27 Location : to byste chtěli vědět, co?
| Předmět: Re: Julius Břízný Wed Feb 17, 2010 8:03 pm | |
| | |
|
| |
myrta
| Předmět: Re: Julius Břízný Sat Feb 20, 2010 6:21 pm | |
| Játak občas říkám mamce | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Julius Břízný | |